Tossen bij ATC

Beste Leden,

Kom ook eens gezellig tennissen op één van de toss-dagen bij ATC- Buiten.
De toss-mogelijkheden zijn op maandag- en donderdagochtend en op de vrijdagavond.
Maandag- en donderdagochtend vanaf 9:00 uur.
Vrijdagavond vanaf 19:30 uur.

Vrijdagavond Toss:

 

Aan alle Senior spelers,
 
Vanaf nu is er iedere week een Toss avond, dus ook in de wintermaanden.
 
De Toss avonden zijn er om gezellig met elkaar te tennissen zonder dat je hoeft af te spreken met iemand, iedereen kan komen en gaan wanneer het uitkomt en gezelligheid staat voorop. De stand op de Toss avond is per definitie 2-2, oftewel totaal onbelangrijk.
Tossen is vooral voor nieuwe leden een leuke manier om andere leden te leren kennen.
De betere spelers passen zich aan waardoor je altijd leuk kan spelen, en hier heb je dus een mooie kans om eens een betere speler mooi te passeren.....

 Als je komt lever je je tennispas in. Er worden dan volledig willekeurig koppels gemaakt, en op verzoek kan er best wel eens iets specifieks ingedeeld worden. 
Na een halfuurtje tennis gaat de bel en wordt er een nieuwe indeling gemaakt. Wil je stoppen of een pauze draai dan je tennis pas om voorafgaand aan de volgende loting, dan wordt je daarna niet meer ingedeeld.

De Tossavond begint rond 19hr30 uur. We spelen op baan 3, en 4 en vanaf 19hr45 (ivm les) komen de banen 1, 2, 8 en 9 vrij.
Vrijspelen kan op de banen 1,2, 10 en 11 maar we hebben liever dat je gezellig meedoet met de Toss.

Mocht het heel druk zijn dan kan voorkomen dat je een half uurtje moet wachten tussen de verschillende rondes. De volgende ronde word je dan weer  ingedeeld.
Let op de website (agenda) want als er competitie is of een toernooi dan is er meestal geen Toss. Het beste is de agenda te raadplegen en het nieuws op de website. 
 
Door 2 leden wordt er ook een Vrijdagavond Toss App bijgehouden, deze App is bedoeld om er zorg voor te dragen dat je niet onnodig op een vrijdag avond op de club staat. Op de vrijdag geef je aan als je wel gaat Tossen zodat alle anderen een idee hebben van het aantal leden die komen. Gezien de vele leden in deze App wel het verzoek de App niet te gebruiken voor andere zaken.
Wil je toegevoegd worden kijk dan even in de ledenlijst en doe een aanvraag bij Daan van Gaalen of Andre Eerbeek.
 
 Veel tennisplezier en hopelijk snel tot vrijdag.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 36 532 2522

ATC-Buiten

Dwangmolenstraat 20
1333 GW Almere