Tenniskids Blauw

Tenniskids Blauw voor kinderen vanaf vier t/m zes jaar start maandag 31 augustus

 

Dit najaar bieden wij weer Tenniskids Blauw aan voor de allerjongsten kinderen van 4 tot en met 6 jaar.

Bij Tenniskids Blauw maken kinderen kennis met de basisbeginselen van tennis aan de hand van verschillende oefeningen. De simpele oefeningen zijn er vooral op gericht bewegings-, bal- en racketvaardigheden te ontwikkelen. Er wordt niet van de kinderen verwacht dat ze direct rally’s gaan spelen. Door middel van speelse oefeningen ontwikkelen zij hun eerste bal- en racketvaardigheden. Plezier en samenspel staan hierbij voorop.

De lessen van Tenniskids Blauw worden gegeven op de maandag 15.45 uur.

Er worden 2 lesblokken per jaar aangeboden (voorjaar en najaar) die inspelen op de belevingswereld van de kinderen. Ieder blok heeft een ander thema, bestaat uit 10 lessen en wordt afgesloten met een eindevenement. Iedere les bestaat uit verschillende oefeningen, zoals tik- en balspelletjes met en zonder racket. Kinderen kunnen bij ieder blok instromen en aan Tenniskids Blauw wordt nog geen competitievorm gekoppeld, lidmaatschap van ATC Buiten is niet verplicht.

Tenniskids Blauw is de eerste fase van Tenniskids. Tenniskids is hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen tot en met 12 jaar. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leert de jeugd de tennissport razendsnel onder de knie te krijgen. De kleuren blauw, rood, oranje en groen vormen de basis van de opbouw van Tenniskids. Deze kleuren staan symbool voor de verschillende fases die de kinderen doormaken.

Lesdag maandag 15.45 uur, start maandag 31 augustus.

Kosten € 80,- per blok van 10 lessen (lidmaatschap ATC Buiten is niet verplicht)

Voor meer informatie over Tenniskids Blauw en voor aanmelden kan er contact worden opgenomen via info@tennisacademie, telefoonnummer Jennifer 06-53363248

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 36 532 2522

ATC-Buiten

Dwangmolenstraat 20
1333 GW Almere

KVK-nummer

40061538