Bardiensten

Om speelgerechtigd te zijn voor het nieuwe tennisjaar (1 april t/m 31 maart) dient men drie bar- of parkdiensten te draaien en in het bezit te zijn van het IVA-certificaat (Instructie Verantwoord Alcoholschenken). Dit laatste is een verplichting die vereist is voor de verleende Horecavergunning door de Gemeente Almere. 

Seniorleden zijn verplicht bar- of parkdienst te vervullen vanaf het jaar waarin zij 19 jaar worden. 

Seniorleden vanaf 70 jaar zijn verplicht twee diensten, bij voorkeur overdag, te vervullen en seniorenleden vanaf 75 jaar één dienst. 80+ leden zijn vrijgesteld van bar- of parkdienstplicht. 

Nieuwe seniorleden, die lid worden in de maanden april, mei, juni en juli vervullen 3 diensten; wordt men lid in augustus, september, oktober en november dan vervult men 2 diensten en bij lid worden in december, januari, februari en maart vervult men 1 dienst. 

Er mogen maximaal twee diensten aaneengesloten worden afgesproken.

Vrijwilligers, bestuurs- en commissieleden, waren vrijgesteld van de bar- of parkdienstverplichting. Aangezien het aantal seniorleden is afgenomen en hierdoor niet voldoende bardiensten beschikbaar zijn, is deze vrijstelling teruggedraaid en worden deze leden verplicht om één dienst in te plannen. 


Zie voor meer informatie over bardiensten en het afkopen onder Reglementen en Beleid op het besloten deel van de website. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 36 532 2522

ATC-Buiten

Dwangmolenstraat 20
1333 GW Almere

KVK-nummer

40061538