KNLTB Pas Knip

Beste Leden,

Op de site van het bedrijf dat onze kassa beheert, Le Credit Sportif, kun je inloggen om je saldo te beheren die je met je KNLTB pas hebt gedaan in de kantine.
Je kan onder andere, saldo ophogen, clubcard/KNLTB-pas blokkeren voor transacties, meerdere kaarten beheren en je transacties inzien. (ook erg handig voor je kinderen)
Wanneer je eenmaal bent ingelogd, spreekt het systeem vanzelf.

Tevens is er een app in de appstore met dezelfde mogelijkheden, deze app is genaamd KNIP en vind je het makkelijkst door op 'Le credit sportif' te zoeken.

Kleine handleiding:

Na opstarten krijg je een scherm voor je email adres, dit moet het e-mail adres zijn welke je voor de vereniging ook gebruikt!
Weet je deze niet meer? Login in op de website van ATC-Buiten, ga naar mijn club rechts boven na inloggen, kijk naar mijn profiel TAB in je eigen omgeving voor het juiste email adres.
Nadat je dit email adres hebt ingevuld gaat de app je gegevens opzoeken bij de club. Daarna krijg je een veld om je paswoord in te geven, dit is dezelde die je ook op de website van ATC gebruikt om in je profiel gegevens te komen.
Daarna is de app klaar voor gebruik.

Let op, om de club te helpen is het voordeliger om via de clubkasse je KNLTB pas op te laden, het kan echter ook via deze app via Ideal. Dit is echter duurder voor de club, als je dit doet, probeer het bedrag dan zo ruim mogelijk te nemen zodat het aantal keren met Ideal beperkt blijft, maar nogmaals liever op de club opladen via het kassa systeem.


Verder vind je hieronder een kleine info folder, en een FAQ is op de site terug te vinden.
Download Folder (pdf) over mijnLCS.

Alvast bedankt en veel plezier met de Knip App!

Als er vragen zijn, neem dan contact op met de webmaster.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 36 532 2522

ATC-Buiten

Dwangmolenstraat 20
1333 GW Almere

KVK-nummer

40061538