Rabobank Almere Clubactie 2 t/m 15 Okt.

23 september 2018


Leden van Rabobank Almere mogen in de periode van 2 t/m 15 oktober 2018 stemmen op verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Stem jij op ons? Hoe meer stemmen hoe groter de bijdrage. En wij kunnen wel wat gebruiken voor een update van het clubhuis van ATC-Buiten. Met name voor het verbeteren van de akoestiek en vernieuwing van het interieur. Dus roep ook iedereen om je heen op om op ons te stemmen!

Lidmaatschap Rabobank

Om te mogen stemmen moet je lid zijn van Rabobank Almere. Ben jij klant van Rabobank Almere, check dan of je ook daadwerkelijk lid bent. Want niet iedere klant is automatisch lid. Ga naar internetbankieren en controleer bij mijn gegevens of je lid bent. Nog geen lid? Ga dan naar www.rabobank.nl/almere en vraag je lidmaatschap aan of bel (036) 548 88 88.

Waarom zou je lid worden van de Rabobank en wat zit er aan vast? Het lidmaatschap bij Rabobank Almere kost niets, maar levert wel wat op. Je hebt namelijk invloed en zeggenschap op de koers van de bank, ontvangt 4 keer per jaar het ledenmagazine en je mag natuurlijk stemmen voor de Rabobank Clubkas Campagne. Dus ben je klant van Rabobank Almere, laat je clubhart zien door in oktober op ATC-Buiten te stemmen!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

036-5322522

ATC-Buiten

Dwangmolenstraat 20
1333 GW Almere
Nederland