Maak (een) Kennis met Tennis! 18 Oktober

10 oktober 2018


Op donderdag 18 oktober aanstaande organiseren wij bij ATC-Buiten een “maak (een)kennis met tennis” bijeenkomst. 
De bedoeling van deze avond is dat (nieuwe) leden vragen kunnen stellen over de mogelijkheden bij ATC-Buiten, zoals bijvoorbeeld met betrekking tot het meedoen aan de vrijdagavond toss, aan toernooien of met competities. Daarnaast is het de bedoeling dat er aansluitend in toss vorm een paar partijtjes worden gespeeld van telkens een half uur. Dit is vooral voor mensen die graag kennismaken met andere leden om zodoende groepjes te vormen om hier vaker mee te gaan tennissen een mooie gelegenheid elkaar te leren kennen. 

Vanaf 19:30 ben je van harte welkom voor de informatie avond. Er is geen presentatie maar het is op basis van vrije inloop. Vanaf 20.00 willen we gaan tossen en word je, net als bij een reguliere toss avond, ingedeeld in groepjes van 4. Na een half uur wordt er gewisseld. Het maakt niet uit of je wat later komt, je kan ook na 20:00 uur nog instromen. 

Tussen de partijtjes door en erna is er voldoende tijd om gezellig een drankje te doen en mobiele nummers uit te wisselen, zodat jullie in eigen app-groepen een volle tennisagenda kunnen regelen! 

Heb je vragen omtrent onze vereniging/tennis en/of vind je het leuk om andere leden te leren kennen? Meld je aan bij [email protected] Graag wel even vermelden of je ook naar de informatie avond komt zodat wij voldoende mensen kunnen inschakelen. 
Met sportieve groeten, 

André van der Veen & Ingrid Krowinkel namens De PMC Commissie

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

036-5322522

ATC-Buiten

Dwangmolenstraat 20
1333 GW Almere
Nederland