Inschrijving Voorjaarscompetitie 2020

06 november 2019


Je kunt je weer inschrijven voor de KNLTB Voorjaarscompetitie 2020. Wil je mee doen, download dan het aanmeldingsformulier. Lees de voorwaarden en regelgeving zorgvuldig, vul het formulier in en stuur dit naar [email protected]. Inschrijving sluit op 10 december. We ontvangen de aanmelding graag per team. Ook individuele inschrijvingen worden geaccepteerd.

Senioren worden aangemoedigd om zoveel mogelijk gebruik te maken van het aanbod op de vrijdag en zaterdag omdat de baancapaciteit op de zondag beperkt is door de Tenniskids- en Juniorencompetitie.

Veranderingen KNLTB Voorjaarscompetitie 2020

Een nieuwe competitievorm die dit jaar wordt aangeboden is de HD 50+ op de zaterdag. Ook nieuw maar (dit jaar nog) niet aangeboden door ATC-Buiten omdat deze samenvalt met de recreanten competitie van onze club, is de zaterdagavondcompetitie voor 25+.

VCL

Elk team dient een gecertificeerde Vereniging Competitie Leider (VCL) binnen de gelederen te hebben die tijdens de teambardienst de functie van VCL kan vervullen. Op het inschrijfformulier kun je aangeven welk teamlid in het bezit is van dit certificaat.
Geen VCL? Geef dan aan wie van de teamleden deze verantwoordelijkheid wil dragen. Deze persoon zal uitgenodigd worden om een VCL cursus te volgen. Dit kan op locatie of wellicht bij voldoende belangstelling, op de club. Er zijn geen kosten verbonden aan deze cursus.

8&9 Competitie

 

Deze competitievorm is speciaal voor tennissers die 17+ zijn met een speelsterkte 8 en 9 en ideaal voor iedereen die net begonnen is met tennis of voor degenen die graag competitie spelen op zijn/haar eigen niveau. Doe dus ook mee! Dat kan op de donderdagavond.

 

INSCHRIJVEN VÓÓR 10 DECEMBER 2019!

Om het formulier te lezen en in te vullen heb je Acrobat Reader of Internet Explorer nodig. Acrobat Reader is gratis te downloaden van de Adobe site.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 36 532 2522

ATC-Buiten

Dwangmolenstraat 20
1333 GW Almere