Inschrijven voor de KNLTB Najaarscompetitie 2019

18 mei 2019


Je kunt je weer inschrijven voor de KNLTB Najaarscompetitie 2019. Wil je mee doen, download het aanmeldingsformulier, lees de voorwaarden en regelgeving, vul het formulier in en stuur dit naar [email protected]. Inschrijving sluit op 10 juni. Aanmelding graag per team maar individuele inschrijvingen worden ook geaccepteerd.

Veranderingen KNLTB Najaarscompetitie 2019

Naar aanleiding van de populariteit van de nieuwe dubbel competities op zondag in de Voorjaarscompetitie, worden de volgende  competitiesoorten ook aangeboden in Najaarscompetitie 2019. Het betreft de vormen:

  • Gemengd dubbel (DD-HD-2GD) op zondag
  • Heren dubbel (4HD) op zondag
  • Dames dubbel (4DD) op zondag

Vanwege de tegenvallende animo is besloten de competitiesoorten Heren 35+ (2HE-2HD) op zondag en Dames 35+ (2DE-3DD) op zondag niet meer aan te bieden in de KNLTB Najaarscompetitie 2019.

Alle competitiesoorten van de Najaarscompetitie worden op basis van ploeggemiddelden ingedeeld in verschillende klassen. Bij deze indeling wordt uitgegaan van de actuele rating van de spelers op het moment van inschrijving (in plaats van de speelsterktes).

8&9 Competitie

Deze competitievorm is speciaal voor tennissers die 17+ zijn met een speelsterkte 8 en 9 en ideaal voor iedereen die net begonnen is met tennis of voor degenen die graag competitie spelen op zijn/haar eigen niveau. Doe dus ook mee! Dat kan op de donderdagavond of de zondagmiddag.

 

INSCHRIJVEN VÓÓR 10 JUNI 2019!

Om het formulier te lezen en in te vullen heb je Acrobat Reader nodig. Dit is gratis te downloaden van de Adobe site.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 36 532 2522

ATC-Buiten

Dwangmolenstraat 20
1333 GW Almere