DECAtuinen Open Dubbel

29 juli 2020


Beste leden,

Nog iets meer dan een maand en dan is het zover. Op 17 augustus (voorweekend 15 en 16 augustus) gaat het DECAtuinen Open Dubbel Toernooi weer van start! Ook dit jaar belooft het weer een mooi toernooi te worden. Nieuw voor deze editie is de mogelijkheid om je in te schrijven in de 55+ categorie en daarnaast is er ook aan de beginners gedacht. Speciaal voor de spelers die nog nooit met een toernooi hebben meegedaan, hebben wij speelsterkte 9, oftewel de “Toernooi Verkenners Categorie” toegevoegd.

Natuurlijk is er ook weer de mogelijkheid om ’s avonds op de club te genieten van heerlijke maaltijden en organiseren wij zaterdag 22 augustus een Hollandse Avond, met typisch Hollandse hapjes en drankjes.

De finaledag wordt afgesloten met een BBQ welke geheel gratis is voor de deelnemers. Uiteraard mogen ook niet deelnemers een hapje mee-eten maar hier vragen wij dan een kleine vergoeding voor.

Omdat veel toernooien vanwege Corona zijn afgelast verwachten wij veel inschrijvingen. Wil je dus zeker zijn van een plek, schrijf je dan snel in via deze link: inschrijven of scan de QR code in de bijgevoegde flyer.

 

Met sportieve groet,

DECAtuinen Open Dubbel Commissie

Denise, Marjolein, Friso, André

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 36 532 2522

ATC-Buiten

Dwangmolenstraat 20
1333 GW Almere