De Junioren Clubkampioenschappen 2019

03 juni 2019


GROEN & GEEL

Doe ook mee als je nog niet zolang speelt of nog nooit een echte wedstrijd gespeeld hebt. Deelname aan de clubkampioenschappen is een leuke uitdaging in een vertrouwde omgeving, om dit eens mee te maken.

Met het plannen van de wedstrijden houden we rekening met de school- en bedtijden. Door de week starten de laatste wedstrijden (voor middelbare schoolleerlingen) niet later dan 19:00. De jongere jeugd komt natuurlijk eerder aan bod. Wij gaan ook flexibel om met eventuele deelname aan toernooien die gelijktijdig met de clubkampioenschappen worden gehouden. Probeer wel zoveel mogelijk zaterdag 29 juni vrij te houden, want dit is onze finale dag.

De inschrijving voor de Junioren Clubkampioenschappen verloopt via www.toernooi.nl (dus NIET via mijnknltb.toernooi.nl). Het inschrijfgeld voor de enkel is gratis, voor elk ander onderdeel bedragen de kosten: €3,50.

 

ROOD & ORANJE

Voor de kinderen die met Rood en Oranje spelen, worden de kampioenschappen op zondagochtend 23 juni gehouden. Er wordt gespeeld zoals op de Worldtour. Dus iedereen tegen allemaal in lekker veel partijtjes. Rood speelt van 9:00 t/m 11:00 uur en de categorie Oranje speelt van 10:00 t/m 12:00 uur. Inschrijven verloopt ook via www.toernooi.nl

De inschrijving is gratis.

 

Voor toernooi.nl moet je een login hebben. Mocht je die niet hebben dan kun je je gratis registreren. Daarvoor heb je wel het nummer nodig van je KNLTB-pasje en een emailadres.

 

De Junioren Clubkampioenschappen worden dit jaar georganiseerd door de TOP Selectieleden: Jasper Jongsma en Marco Kohlbrugge

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 36 532 2522

ATC-Buiten

Dwangmolenstraat 20
1333 GW Almere