Club kleding 2022

17 februari 2022


De nieuwe clubkleding komt eraan! Nieuwe clubkleding is nodig omdat de huidige kleding uit het assortiment gaat bij de leverancier. Daarnaast willen we graag een verjongende lijn als uitstraling voor onze vlotte, sportieve club. We switchen van Head naar Craft en zijn trots op deze nieuwe kledingcollectie die gesponsord wordt door J&K Sports: 

Wij hopen dat de teams die meedoen met de voorjaarscompetitie deze kleding gaan dragen (liefst minimaal het shirt met broekje of rokje) om zo het clubgevoel van ATC-Buiten uit te dragen.   Voor onze jongste competitiespelende jeugdleden (rood en oranje) is er binnen de nieuwe clublijn een shirt, waarvan wij hopen dat iedereen het zal gaan dragen tijdens de komende voorjaarscompetitie: 

Wil jij ook in deze kleding op de baan staan of schitteren tijdens de voorjaarscompetitie? Kom dan naar de pasdagen in het clubhuis! Jeroen en Kim (van J&K Sports) zijn daar aanwezig met de collectie in verschillende maten. Je kunt de kleding dan passen en bestellen, zodat je het voor het begin van de competitie in huis hebt. 

De pasdagen zijn op:
•    Maandag 28 februari van 18 tot 20 uur
•    Dinsdag 1 maart van 18 tot 20 uur
•    Woensdag 2 maart van 17.30 tot 20 uur
Ben je niet in de gelegenheid om naar de pasdagen te komen? Dan kun je later in de winkel van J&K Sports de kleding ook nog passen en bestellen. Het kan dan wel wat langer duren voordat je de kleding in huis hebt.

Hoe gaat het bestellen?
•    Clubkleding passen
•    Bij het bestellen een mailadres doorgeven
•    Als de bestelde kleding klaar ligt bij J&K Sports krijg je een mail 
•    Je kunt de kleding gaan ophalen (J&K Sports, Zuideinde 11 Almere Buiten) en betalen in de winkel

 

Flyer.Clubkleding.ATC 2022.pdf Flyer.shirt oranjerood.ATC 2022.pdf

Nieuwscategorieën Promotie, marketing, communicatie

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 36 532 2522

ATC-Buiten

Dwangmolenstraat 20
1333 GW Almere

KVK-nummer

40061538