Bardienstrooster 2018-2019

24 februari 2018

Barboek:

Vanaf zondag 25 februari zal het barboek voor het nieuwe seizoen (1 april 2018 t/m 31 maart 2019) opengaan.
Doordat we met het nieuwe KNLTB systeem werken (sinds1 februari) kan, in tegenstelling tot andere jaren, het barboek dit jaar niet “ineens” opengezet worden voor inschrijving, maar zal deze langzaam opengesteld worden. Helaas is dit niet anders.

Inschrijven voor het nieuwe seizoen doe je door bardiensten in te vullen in de periode vanaf 1 april. Vul je een bardienst in februari/maart 2017 in, dan telt deze niet mee voor het nieuwe seizoen.

In de loop van de middag zullen op 25 februari de eerste diensten opengezet worden. Dit openzetten kan enkele dagen gaan duren, wat betekent dat er iedere dag nieuwe diensten opengesteld worden voor de eerste maanden van het nieuwe seizoen. (De latere maanden worden pas later opengesteld)


Extra informatie: 
  • Ouders van jeugdleden en leden, die in de gelegenheid zijn om op werkdagen overdag bardiensten te draaien, verzoeken wij dringend om in ieder geval minimaal één dagdeel (ochtend of middag) bardienst te draaien tijdens de weken van de jeugdclubkampioenschappen en jeugdtoernooien.

  • Nieuwe bardienst op een aantal vrijdagavonden die telt voor 2 bardiensten.
    Op de vrijdagavonden tijdens de voor- en najaarscompetitie is er bardienst nodig van 18.30 tot 24.00 uur. Dit is een lange en drukke dienst. Besloten is om deze bardienst als 2 bardiensten te tellen. In de barboekplanner vind je deze diensten in april, mei en juni en in september en oktober.

* concept voor 2018 bardienstreglement:

  • Vrijwilligers, bestuurs- en commissieleden, waren vrijgesteld van de bardienstverplichting. Aangezien het aantal seniorleden is afgenomen en hierdoor niet voldoende bardiensten beschikbaar zijn, is deze vrijstelling teruggedraaid en worden deze leden verplicht om één bardienst in te plannen.

  • Indien u geen of minder bardiensten wenst te draaien, dan is er de mogelijk om de verplichte bardiensten af te kopen voor € 30,-- per bardienst. Het dan verschuldigde bedrag dient u te betalen voordat u de ledenpas in ontvangst kunt nemen. Betalen kan door het verschuldigde bedrag over te maken naar de bankrekening van ATC-Buiten (NL18 RABO 0301 0512 59) ovv “afkoop bardienst” en vermelding van uw naam, maar ook op de pasjes afhaaldag kan het bedrag per pin voldaan worden.

Zelf plannen:
Dit kan via de link die is verstuurd in de mail van 30 januari.
Bardienstplanner of nog makkelijker via de website, inloggen rechtsboven en dan naar de TAB Taken gaan.
Uitleg Bardienstenplanner

Vriendelijk verzoek van de barcommissie om alléén in urgente gevallen vragen over bardiensten te stellen dit kan op [email protected].
Vragen over website, inlog of bereiken barboek, mail dan de website beheerder.


Competitie Teams Bardiensten
Inschrijfformulier voor het invullen van de bardiensten.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

036-5322522

ATC-Buiten

Dwangmolenstraat 20
1333 GW Almere
Nederland