Anderhalve-Meter Weekend Toernooi

24 juni 2020


Beste leden,

Nog een weekje en dan mogen we weer gezellig met elkaar borrelen op het terras en in het clubhuis. Of er in juli ook al open toernooien gespeeld mogen worden is nu nog niet bekend. Binnen de vereniging mag dit echter wel. Daarom, én om te vieren dat het clubhuis in geheel vernieuwde stijl weer open is, heeft het bestuur in samenwerking met de TC een weekend dubbel toernooi op de kalender gezet. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 3, 4 en 5 juli. Er kan worden ingeschreven voor HD, DD en GD en er zal op actual rating worden ingedeeld. De kosten bedragen €5.- p.p. per onderdeel.
Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zal er worden gekeken hoeveel dagen er nodig zijn en in welke vorm het toernooi plaats zal kunnen gaan vinden. Uiteraard hopen wij op veel deelnemers zodat we een vol park zullen hebben met leuke wedstrijden.
Omdat het allemaal redelijk kort dag is vragen wij jullie om zo snel als mogelijk in te schrijven via toernooi.nl de link staat ook in de flyer. Inschrijven kan t/m woensdag 1 juli.

Ook zoeken wij voor dit weekend nog vrijwilligers die ons willen helpen gedurende dit weekend.

Namens het bestuur en de TC

Met vriendelijke groeten,

André van der Veen
Voorzitter PMC
ATC-Buiten Almere

7c20b164-40ed-4d57-a4b0-732d337fe065.pdf 2020-06 AMT.pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 36 532 2522

ATC-Buiten

Dwangmolenstraat 20
1333 GW Almere