AlmeerPlant Open Toernooi

30 oktober 2023

Beste leden,

Met veel enthousiasme laten wij jullie weten dat wij in juni 2024 voor de 2e keer het Almeerplant Open Toernooi gaan organiseren! Om ervoor te zorgen dat het toernooi vlekkeloos verloopt en een groot succes wordt, hebben we de hulp nodig van enthousiaste commissieleden en vrijwilligers zoals jij.

Rol commissielid
Als commissielid speel je een essentiële rol bij het organiseren en coördineren van het toernooi. Je bent betrokken bij het opstellen van het wedstrijdschema, het regelen van de faciliteiten, het werven van deelnemers en het zorgen voor een geweldige ervaring voor alle deelnemers. Dit is een uitstekende kans om je organisatorische vaardigheden verder te ontwikkelen en bij te dragen aan de tennisgemeenschap.

Heb je niet zoveel tijd en vind je het toch leuk om ook te helpen, dan mag je uiteraard ook reageren.

Dagvrijwilliger
Als dagvrijwilliger tijdens het toernooi kun je helpen bij verschillende taken, zoals het bemannen van de inschrijftafel, het begeleiden van spelers naar de banen, het verzorgen van de extra hapjes en het assisteren bij de prijsuitreiking.

Help jij mee?
Jouw inzet is van onschatbare waarde en draagt bij aan het succes van het evenement. Of je nu een ervaren tennisser bent of gewoon graag betrokken wilt zijn bij de organisatie van een sportevenement, we verwelkomen iedereen die geïnteresseerd is om deel uit te maken van ons team. Samen kunnen we ervoor zorgen dat ons tennistoernooi een onvergetelijke ervaring wordt voor alle deelnemers.

Interesse?
Als je geïnteresseerd bent om als commissielid of vrijwilliger deel te nemen, stuur dan een e-mail naar [email protected]. Vermeld hierbij je naam, contactgegevens en eventuele voorkeur voor een specifieke rol. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om de details te bespreken.

Bedankt voor je steun en we hopen je te verwelkomen als waardevol lid van ons tennistoernooi-team!

Met vriendelijke groet,

Het Almeerplant Open team

Nieuwscategorieën Bestuur

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 36 532 2522

ATC-Buiten

Dwangmolenstraat 20
1333 GW Almere

KVK-nummer

40061538