Club kampioenschappen 2019

De Clubkampioenschappen worden dit jaar gehouden van 25 maart t/m 31 maart 2019  (met eventueel 23 & 24 maart als voorweekend).
 
Bij de voorgaande edities is gebleken dat de clubkampioenschappen in de zomermaanden geen goede optie is; velen zijn op vakantie of doen mee aan andere toernooien. Vandaar dat wij hebben besloten om de editie van dit jaar naar het begin van het seizoen te plaatsen zodat de clubkampioenschappen meteen een mooie krachtmeting vormen om te zien waar je staat voorafgaand aan de competitie of aan de open toernooien.
 
Daarnaast hebben wij een categorie HD55+ & DD55+ toegevoegd. Deze categorie wordt gespeeld in het finaleweekend op 1 of 2 dagen (afhankelijk van aantal inschrijvingen). Deze categorie speelt niet om 2 gewonnen sets, maar op tijd. Een wedstrijd duurt 45 minuten.
 
Je kan inschrijven via toernooi.nl, Hierbij kan je aangeven aan welk onderdeel je wilt deelnemen, De indeling wordt gedaan op basis van je actual rating. Dit betekent dat je altijd partijen speelt op je eigen niveau. Je mag maximaal voor 2 onderdelen inschrijven en de inschrijfkosten zijn € 5.00 per onderdeel. Ons uitgangspunt is om zoveel mogelijk in poules te spelen. De inschrijving sluit op 17 maart om 23.59 uur.
 
Vrijdagavond organiseren we een gezellige avond voor alle leden van ATC-Buiten om het nieuwe tennisseizoen in te luiden.
 
Wij van de TC hopen dat de wijzigingen die we hebben doorgevoerd, leiden tot veel inschrijvingen! Dus praat erover en enthousiasmeer andere om  mee te doen. Laten we er met zijn allen een mooie week van maken.
 
Voor vragen kunnen jullie terecht bij [email protected]
 
Met sportieve groet,
 
De Technische Commissie

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 36 532 2522

ATC-Buiten

Dwangmolenstraat 20
1333 GW Almere